Takista iz Budve vratio Rusu 1.000 eura i bankovne kartice

Tri dana su pokušavali da pronađu Rusa, inače moćnog građevinskog preduzetnika koji je poslovno doputovao u Budvu, kako bi mu vratili novčanik
0 komentar(a)
Taxi, taksi, Foto: Shutterstock
Taxi, taksi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.03.2017. 18:54h

Budvanski taksista vratio je novčanik u kome je bilo hiljadu eura i bankovne kartice ruskom biznismenu kome je iz torbe ispao u automobilu. Rus, koji je žurio na poslovni sastanak, izgubio je novačnik u kome su osim novca bila i lična dokumenta, ali nije znao gdje ga je zagubio.

Kako saznajemo, taksista budvanskog uduruženja “Joker”, primijetio je tek poslije sat vremana na zadnjem sjedištu automobila da je ostao novčanik. U prvi mah je pomislio da je novčanik ostavio posljednji klijent, ali kada je otvorio, vidio je da se radi o ruskom državljaninu. Imjaući u vidu da je u njemu bilo nekoliko bankovnih kartica i velika svota novca, taksista je prijavio upravi svoga udruženja da je pronašao novčanik.

Tri dana su pokušavali da pronađu Rusa, inače moćnog građevinskog preduzetnika koji je poslovno doputovao u Budvu, kako bi mu vratili novčanik.

„Nijesu svi taksisti onakvi kakvi se predstavljaju u Budvi“, kazao je „Vijestima“ u šali taksista koji je vratio novčanik, želeći da mu se ime ne objavi u novinama.

Rus je častio taksistu, zahvalivši se što mu je vratio novčanik sa svim dokumentima i novcem koji je bio u njemu.

Bonus video: