Zlatna medalja za privatnu predškosku ustanovu "Maša"

"Svakodnevni rad sa djecom i njihova nepresušna želja za novim su najbolja satisfakcija da budemo što bolji i drugačiji što se godinama unazad i trudimo kako pružajući maksimum u samom radu tako i uvodjenjem novih programa"
1 komentar(a)
Ažurirano: 10.03.2017. 11:19h

Privatna predškolska ustanova "Maša", nagrađena je zlatnom medaljom na Novosadskom sajmu za kvalitet obrazovanja.

"Izuzetna čast i zadovoljstvo da se nađemo rame uz rame sa brojnim renomiranim obrazovno-vaspitnim ustanovama iz regiona. Nagrada koju smo osvojili je rezultat trinaest godina dugog rada sa djecom. Naši polaznici su učesnici brojnih manifestacija,sportskih -kulturnih dešavanja. Svakodnevni rad sa djecom i njihova nepresušna želja za novim su najbolja satisfakcija da budemo što bolji i drugačiji što se godinama unazad i trudimo kako pružajući maksimum u samom radu tako i uvodjenjem novih programa.. Nagrada je samo podstrek i obaveza da zadržimo kvalitet u onom što radimo i po čemu smo prepoznati , a evo sada i nagradjeni", saopštili su iz predškolske ustanove "Maša".

Međunarodni sajam obrazovanja "Putokazi" održao se u Novom sadu dvanaesti put, a u njegovom okviru po prvi put je upriličena i ocjena kvaliteta obrazovno-vaspitnih ustanova i organizacija.

Galerija

Bonus video: