39. SAJAM TURIZMA U SRPSKOJ PRIJESTONICI

Budva uspješno predstavila ponudu u Beogradu

Prema njenim riječima brojni restorani iz Budve su se odazvali pozivu Turističke organizacije opštine Budva i doprinijeli nagradnoj igri obezbijedivši ručak/večeru u svom restoranu za dobitnike: "Demižana", "Tropico", "Obala", "Jadrana kod Krsta", i "Porto"
59 pregleda 4 komentar(a)
Sajam turizma Beograd, Foto: TO Budva
Sajam turizma Beograd, Foto: TO Budva
Ažurirano: 27.02.2017. 16:15h

Turistička organizacija opštine Budva uspješno je predstavila ponudu budvanske rivijere na 39. Sajmu turizma u Beogradu. 

TO Budva nastupila je samostalno, a na štandu se i turistička privreda grada: Aquapark Budva, TA Talas M, hotel “BIP” i EXIT/Sea Dance festival.

Na štandu TO Budve bio je prisutan i predsednik opštine Budva, Dragan Krapović, sa saradnicima.

„Kroz mnogobrojne sastanke, raznovrstan promotivni materijal i jedinstven nastup na sajmu, predstavljena je turistička ponuda Budve, hotelski aranžmani za 01. maj, pešačke ture, manifestacije, cijene smještaja i drugo.U okviru prvog dana sajma, posjetioci su se mogli upoznati sa specijalitetima našeg podneblja. Organizovala se i nagradna igra – točak sreće, koja je izazvala veliku pažnju posjetilaca, a za dobitnike su pripremljeni posebni pokloni u skladu sa temom nastupa toga dana: domaće makarule, patišpanj, ruštule, med, maslinovo ulje, sadnice lavande i ruzmarina, crnogorski kuvar “Ukusi Crne Gore” kao i promo materijal Full.feel.Budva“ kazala je portparol TO Budve Darja Marović.

Prema njenim riječima brojni restorani iz Budve su se odazvali pozivu Turističke organizacije opštine Budva i doprinijeli nagradnoj igri obezbijedivši ručak/večeru u svom restoranu za dobitnike: "Demižana", "Tropico", "Obala", "Jadrana kod Krsta", i "Porto".

„Tradicionalno, drugog dana sajamskog nastupa organizovan je prigodan koktel za partnere, saradnike i medije iz Beograda i Srbije, sa početkom u 14.00h. Odziv je bio veliki, a ovo je bila prilika da se kroz sastanke, intervjue i izjave, njeguju prijateljski odnosi sa partnerima iz Srbije. 

Ovom prilikom štand TO Budve posjetili su i ministar održivog razvoja i turizma, Pavle Radulović, ambasador Crne Gore u Beogradu, Branimir Mićunović, direktorna Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, Željka Radak Kukavičić, direktor JP "Morsko dobro", Predrag Jelušić, direktorka HG "Budvanska rivijera" Katarina Kažanegra“, saopštila je Marović.

Kako je kazala trećeg dana sajamskog nastupa organizovana je promocija budvanskog Karnevala kao najznačajnije manifestacije u periodu predsezone

Preporučujemo za Vas