Trka predstavnika diplomata i državnih organa: Najbolji Medenica i Vlahović

Vještine na snijegu, koji je zbog velike vlažnosti danas bio težak za vožnju, ove godine pokazalo je 36 diplomata i zaposlenih u državnim organima
5 komentar(a)
Ažurirano: 26.02.2017. 16:33h

Poslije dvije vožnje veleslaloma, na padinama Bjelasice, u okviru tradiconalne trke predstavnika diplomatskog kora i predstavnka državnih organa Crne Gore, najuspješnija je bila predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medicina, dok je drugo mjesto zauzela sutkinja Nađa Todorović.

Među muškarcima najbolji rezultat postigao je Jaknko Vlahović iz Uprave policije, dok su drugoplasirani i trećeplasirani Dalibor Drljević i Vojin Krgović iz Vojske Crne Gore. Trku je organizovao Crnogorski skijaški savez pod motom “ Zajedno za evropske vrijednosti - Kolašin 2017”, a dobar domaćin, po treći put, bio je Ski centar Kolašin 1450.

Vještine na snijegu, koji je zbog velike vlažnosti danas bio težak za vožnju, ove godine pokazalo je 36 diplomata i zaposlenih u državnim organima.

Kako je kazao Rajko Kosić iz Skijaškog saveza Crne Gore, cilj te manifestacije je promocija turističkih potencijale naše zemlje.

Diplomate danas nijesu štedjeli komplimente na račun potencijala Bjelasice, ali i ponude Ski centra. To, kaže direktor skijališta Boban Šćepanović, je naročito bitno jer je riječ o gostima, koji su boravili i na čuvenim evropskim skijaškim desetinacijama.

“Njihove pohvale znače da smo uspjeli da pružimo kvalitete uslove. Naravano, nastavljamo u tom smjeru sa još više elana. Boravak diplomata na Bjelasici znači i promociju našeg skijališta ali i planinskog turizma Crne Gore”, rekao je on.

Galerija

Bonus video: