Turistička ponuda Crne Gore promovisana u Izraelu

Lani su prvi put organizovani direktni letovi iz Tel Aviva u Crnu Goru posredstvom najvećeg izraelskog turoperatora „Israir“, koji je realizovao 51 rotaciju i doveo više od 10.000 gostiju iz ove zemlje
79 pregleda 0 komentar(a)
sajam, Tel Aviv, Foto: NTO
sajam, Tel Aviv, Foto: NTO
Ažurirano: 13.02.2017. 14:21h

Crnogorska turistička ponuda promovisana je na međunarodnom sajmu turizma „IMTM 2017“ u Tel Avivu, najvećem te vrste na istočnom Mediteranu.

Predstavnici NTOCG i lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve i Herceg Novog, hotelskih grupa HTP „Korali“ iz Sutomora i „Budvanska rivijera“ iz Budve, te agencije „Fly Montenegro“, izraelskoj javnosti su predstavili kompletnu ponudu, prirodne ljepote i kulturno nasljeđe Crne Gore, kao i nacionalnu kuhinju i i aranžmane za ljeto 2017. Lani su prvi put organizovani direktni letovi iz Tel Aviva u Crnu Goru posredstvom najvećeg izraelskog turoperatora „Israir“, koji je realizovao 51 rotaciju i doveo više od 10.000 gostiju iz ove zemlje.

"Turisti iz Izraela preferiraju crnogorsku obalu, ali i aktivni odmor i seoski turizam, posjete Boki, Lovćenu, Skadarskom jezeru, Biogradskoj gori i Durmitoru. Da “Israir” Crnu Goru smatra značajnom destinacijom govori i najava o uvođenju letova za 2017. na relaciji Tel Aviv-Tivat, od maja do kraja oktobra, tri puta nedjeljnorečeno je “Vijestima” u TO Bar.

Bonus video: