Otvoren 48. Praznik mimoze, nastupio i Toni Cetinski

”Želim da se opustimo, sviramo i dobro zabavimo”, kazao je Cetinski koji je pred novskom publikom premijerno izveo novu pjesmu „Laku noć“
80 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.02.2017. 08:01h

Hercegnovske mažoretke sinoć su otvorile 48. Praznik mimoze, jer kako je objasnio Arlekin, glumac Goran Slavić “nijesu mogli da nađu nijednog političara koji bi to uradio”. Nakon toga uslijedio je vatromet.

Na velikoj bini na glavnom gradskom trgu nastupili su Gradska muzika Herceg Novi, Mjesna muzika Đenovići, mažoretke, trombonjeri, maškare i Rajske ptice- Kulturno sportskog centra Diano .

Novljane i goste zabljavljao je i Toni Cetinski koji je na konferenciji za novinare uoči koncerta kazao da je jako srećan što je u Herceg Novom i na „Prazniku mimoze“.

”Želim da se opustimo, sviramo i dobro zabavimo”, kazao je Cetinski koji je pred novskom publikom premijerno izveo novu pjesmu „Laku noć“, koju do sada nije pjevao na koncertiama ali spot bilježi odličnu gledanost na You Tube.

Pjevač bi želio da u sklopu"akustik elektrik" turneje koja kreće krajem marta nastupi na Kanli kulu na kojoj je 2003. godine na Sunčanim skalama izveo pjesmu "Čovjek od leda" i osvojio drugo mjesto.

Uz Gradsku muziku, trombonjere i mažoretke, centralna “Fešta od mimoze, ribe i vina kroz Kumbor, Đenoviće i Baošiće počeće danas u 10 sati Za posjetioce je pripremljeno 1.000 kg ribe, kao i 1.000 litara vina i piva.

Sjutra veče od d 21 sat u Mediteranskom centru Instituta Igalo biće održan prvi maskenbal, a publika će se zabavljati uz maske, grupu Exodus, klapu Stari kapetan i hrvatsku pjevačicu Jelenu Rozga.

Galerija

Bonus video: