Donirali lopte OŠ "Milorad Musa Burzan": Za napredovanje djece i njihovu ljepšu budućnost

"Cilj ove akcije koju je podržala Fondacija "Ognjen Rakočevic", jeste da se poboljšaju uslovi za bolje napredovanje djece i njihovu ljepšu budućnost", istakla je direktorica NVO "Naše Sunce" Milka Šćepanović
123 pregleda 1 komentar(a)
OŠ "Milorad Musa Burzan, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
OŠ "Milorad Musa Burzan, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 30.01.2017. 11:25h

Nevladina organizacija "Naše Sunce" danas je u saradnji sa Fondacijom "Ognjen Rakocevic" donirala lopte Osnovnoj školi "Milorad Musa Burzan" u Podgorici, saopšteno je iz te NVO.

U saopštenju se dodaje da je NVO "Naše Sunce" poslije razgovora sa Upravom škole pokrenula je donatorsku akciju kako bi se nabavio propratni materijal za održavanje nastave fizičke kulture.

"Dok je jedan od najkvalitetnijih kadrova u našem školstvu radio na poboljšavanju uslova rada i napretka djece, NVO "Naše Sunce" je u saradnji sa Fondacijom "Ognjen Rakočevic" obezbijedila jedan dio propratnog materijala za nesmetano održavanje nastave iz pomenutog predmeta. Rad NVO "Naše Sunce" na ovome se neće zaustaviti, i ovo neće biti jedina škola gdje ćemo pokušati da obezbijedimo propratna sredstva za nesmetano odvijanje nastave, a sve u skladu sa našim mogućnostima. Cilj ove akcije koju je podržala Fondacija "Ognjen Rakočevic", jeste da se poboljšaju uslovi za bolje napredovanje djece i njihovu ljepšu budućnost", istakla je direktorica NVO "Naše Sunce" Milka Šćepanović.

OŠ "Milorad Musa Burzan" izrazila je veliku zahvalnost na ovoj skromnoj donaciji.

Bonus video: