Herceg Novi: Na sportskim takmičenjima u februaru preko1.500 učesnika

“Uz najavljeni program 48. Praznika Mimoze, ove manifestacije će dodatno obogatiti februarski kalendar dešavanja i u naš grad dovesti brojne goste i prijatelje “, saopšteno je iz lokalne uprave
58 pregleda 0 komentar(a)
jedrilice, Foto: Slavica Kosić
jedrilice, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 27.01.2017. 10:35h

Na 15 sportskih takmičenja koji će u februaru biti organizovana u Herceg Novom učestvovače preko 1.500 sportista svih uzrasta iz naše zemlje, ali i inostranstva. Organizatori takmičenja su sportski kolektivi i udruženja iz Herceg Novog i Crne Gore, uz finansijsku podršku Opštine Herceg Novi.

“Uz najavljeni program 48. Praznika Mimoze, ove manifestacije će dodatno obogatiti februarski kalendar dešavanja i u naš grad dovesti brojne goste i prijatelje “, saopšteno je iz lokalne uprave.

Sportski program će otvoriti XVIII KUP Mimoza u sportskom ribolovu, koji će se održati u Baošićima od 1. do 5. februara. Organizator je Savez za sportski ribolov na moru Crne Gore, a očekuje se učešće 22 domaće i strane ekipe sa 66 takmičara.

Treća novska Skalinada 2017, koju organizuje Triatlon klub Herceg Novi, najavljena je za 4. i 5. februar.

Do kraja februara biće organizovani vaterpolo turnir veterana i Međunarodni plivački LEN miting Montenegro mimosa cup 2017, koji je već 20 godina u Kalendaru LEN-a.

U akvatoriju Hercegnovskog zaliva održaće se jedriličarska regata Kup mimoze.

U programu sportskih dešavanja su još i takmičenja u fudbalu, košarci, u judou, džiu džicu, karateu, boksu, streličartsvu, šahu, košarci, fudbalu i šahu i boćanju.

Bonus video: