U Vijestima čitajte: Skandal u zgradi MVP - davio koleginicu, pa izudarao kolegu

"Vijestima" je u policiji rečeno da službenik Ministarstva vanjskih poslova nije zadržavan i da je protiv njega podnijeta prijava MVP-a, koja je u redovnoj proceduri
102 pregleda 6 komentar(a)
Naslovna 14.01., Foto: Vijesti
Naslovna 14.01., Foto: Vijesti
Ažurirano: 14.01.2017. 07:26h

U današnjem štampanom izdanju "Vijesti" čitajte:

  • Davio koleginicu, pa izudarao kolegu

Službenik Ministarstva vanjskih poslova u arhivarnici te zgrade najprije je nasrnuo na koleginicu, a potom i pesnicama izudarao kolegu koji je pokušao da zaštiti ženu.

  • Rast kamata rizik za obje države

Srbija je ove sedmice prodala državne obveznice na domaćem tržištu po znatno nižim kamatnim stopama u odnosu na one koje je Crna Gora na svom tržištu postigla krajem prošle godine.

  • Izvoz je rak rana crnogorske ekonomije

Izvoz je rak rana crnogorske ekonomije, pokrivenost uvoza izvozom je svega 15,6 odsto, odnosno Crma Gora izvozi šest puta manje proizvoda nego što uvozi, ocijenio je profesor Ekonomskog fakulteta u Podgorici, Božo Mihailović.

  • Čeka li država da nestanu palme?

Zeleni tim Opštine Tivat poručio je da bi u borbi protiv štetočine - crvenog surlaša, insekta koji uništava palme, primorske opštine morale pristupiti na cjelovit i jedinstven način uz mnogo veće angažovanje i finansijsku podršku države.

  • Bilo je svega, ali se pamte samo smijeh i suze radosnice

Smijeha, suza - porođaja i smrti, svega su se nagledali zaposleni u nedavno ukinutom noćnom vozu za Beograd. Od kada je pruga otvorena 1976. godine, pratioci kola i kondukteri pomagali su pri porođajima, svjedočili o umiranju u vozu, smirivali pijane putnike i “lude” navijače...

  • Policijska vizita zatekla Marovića

Srpski policajci zatekli su juče Svetozara Marovića u jednoj od bolničkih soba beogradske klinike Ostrog. Oni su provjeravali da li se bivši predsjednik nekadašnje državne zajednice liječi ili fingira bolest da bi izbjegao odlazak u spuški zatvor, po sudskoj presudi.

Pročitajte kolumne Balše Brkovića, Đura Radosavovića, Dragoslava Dedovića.

Danas uz "Vijesti" dodatak "Art".

Bonus video: