TO Tivat: Austrijanci vole pješačenje i biciklizam

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore svoju ponudu u Austriji predstavljaju TO Tivat, TO Podgorica, TO Kotor, TO Bar, TO Budva, TO Ulcinj, hotelska grupacija “Budvanska rivijera” i nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines
0 komentar(a)
Promocija TO Tivat, Foto: TO Tivat
Promocija TO Tivat, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 13.01.2017. 13:45h

Turistička organizacija Tivat predstavlja ponudu najmanjeg bokeljskog grada za nastupajuću na Sajmu turizma „Ferien 2017”koji se u Beču koji se održava od 12. do 15. januara.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore svoju ponudu u Austriji predstavljaju TO Tivat, TO Podgorica, TO Kotor, TO Bar, TO Budva, TO Ulcinj, hotelska grupacija “Budvanska rivijera” i nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines.

"Turistička organizacija Tivat je i ovog puta pripremila širok izbor propagandnog materijala. Posjetioci štanda su uglavnom postavljali pitanja vezana za hotele sa tri zvjezdice, cijene u privatnom smjestaju, udaljenost od Beča, pješačke i biciklističke staze. Dodatnih pitanja za saobraćajnu konekciju nije bilo iz razloga što se u našoj blizini nalaze aerodromi u Podgorici i Dubrovniku koji imaju svoje redovne linije ka Beču”, saopšteno je juče iz TO Tivat.

Tokom sajma organizovani su sastanci sa partnerima sa austrijskog tržišta i specijalizovanim turističkim agencijama. Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude brojni austrijski turoperatori i turističke agencije, između ostalog : Adventure Top Tours, Up and Down, Ficher Reisen, Isla Verde Reisen, Asi Wirkclih Reisen, Die Bergspechte Outdoor Reisen, Wetweitwandern, Sabtours Touristik Gmbh Austria, Commerce Tours Reisebuero. Kneisseltouristik, Krauland i td. Sajam turizma „Ferien 2017” u Beču okupio je više od 800 izlagača iz preko 70 različitih zemalja.

U Tivtu odmara 421 turista

U svim vidovima smještaja na Tivatskoj rivijeri trenutno boravi ukupno 421 zvanično prijavljeni turista – saopšteno je juče iz TO Tivat. Od toga su 386 inostrani,a samo 35 posjetioci iz Crne Gore. U hotelima boravi 66 gostiju, dok 355 turista koristi usluge izdavalaca privatnog smještaja.

Bonus video: