KAŠNJENJE U BIJELOM POLJU SKORO 200 MINUTA

Voz na linij Bar-Beograd u Kolašinu čekao dva sata da se skloni santa leda

Kako su kazali iz PR službe Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG), voz je krenuo iz Bara na vrijeme, u 7.10 sati. Već u Podgorici, voz je stajao jer se čekalo uklanjanje teretnog voza sa pruge
126 pregleda 1 komentar(a)
pruga Beograd-Bar, Foto: Businessinsider.com
pruga Beograd-Bar, Foto: Businessinsider.com
Ažurirano: 07.02.2019. 09:42h

Međunarodni brzi voz 430, na relaciji Bar - Beograd, stajao je u stanici u  Kolašinu skoro dva sata,  zbog radova na otklanjanju santi leda sa dijela pruge između Mojkovca i Kruševa. Zbog tog i predhodnog stajanja,  u stanicu u Bijelom Polju, voz je ušao  sa zakašnjenjem od skoro 200 minuta.

Kako su kazali iz PR službe Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG), voz je krenuo iz Bara na vrijeme, u 7.10 sati. Već u Podgorici, voz je stajao jer se čekalo uklanjanje teretnog voza sa pruge.

“ Odmah po uklanjanju teretnog voza sa pruge, brzi voz je krenuo, međutim u Kolašinu je morao da čeka da ekipe Željeznike infrastrukture Crne Gore (ŽICG)  otkolne snate leda iz tunela između stanica Mojkovac i Kruševo. Dok je voz stajao u stanici Podgorica bilo je grijanja. Međutim, su ekipe na terenu, kada je voz bio u Kolašinu, morale su da isključe napon mreže,  dok ne završe posao. Jedino je tada  moguće da u vozu nije bilo grijanja”- kazali su u PR službi ŽPCG. 

Preporučujemo za Vas