Muke mještana: Božić u Sutomoru bez vode i struje

Oni su se našalili da “ljepšeg i društvenijeg Božića” nisu čekali od ovog, jer su Badnji dan proveli uz šporet na drva uz post, u punim kućama u kojima su se okupile komšije, uz svjetlost svijeća “kojih inače više nema ni u Sutomoru, ni u Baru”
104 pregleda 7 komentar(a)
Sutomore, Foto: Radomir Petrić
Sutomore, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 07.01.2017. 09:32h

Od četvrtka uveče do jutros, najveći dio Sutomora je bez struje i vode! Prema dostupnim podacima, struje jutros imaju samo mještani naselja Zagrađe i dijela naselja Haj Nehaj. Muke mještana Sutomora počele su preksinoć, a izazvane su nezapamćeno snažnom burom u barskoj opštini koja ne jenjava od četvrtka uveče, i koja je oštetila dalekovod kod Sutomora.

"U našem dijelu Sutomora nema struje, vode, internet signala, fiksne telefonije, slušamo na predahe tranzistor da čujemo hoće li nas se ko sjetiti. Dok su dijelovi Sutomora juče dobili struju, nas su zaboravili, makar cistijernu sa vodom za piće da su nam poslali. Nemamo nikakva obavještenja, kao da ne postojimo", navodi se u SMS poruci poslatoj jutros ”Vijestima” od mještana Partizanskog puta.

Oni su se našalili da “ljepšeg i društvenijeg Božića” nisu čekali od ovog, jer su Badnji dan proveli uz šporet na drva uz post, u punim kućama u kojima su se okupile komšije, uz svjetlost svijeća “kojih inače više nema ni u Sutomoru, ni u Baru”.

"Komunikacija van kuće i dvorišta je u prekidu jer su nam baterije mobilnih telefona na 10%, pa odgovaraš samo ono što moraš, a šalješ SMS sa jasnim stanjem situacije da nemaš struje i moliš Boga da taj neko ne vrati poruku sa pitanjem, jer ode 1% -2% od onih 10% baterije", navodi se u poruci dostavljenoj “Vijestima”.

Bonus video: