Doktori rade na pet punktova

Šoping mol „Delta city” danas će, za Badnji dan, raditi od deset do 18 časova, a „Bazar” u Bloku pet od osam do 18 sati
0 komentar(a)
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Dom zdravlja Podgorica, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 06.01.2017. 08:05h

Dom zdravlja Podgorica će danas građanima pružati zdravstvenu zaštitu u objektima Blok pet, Nova varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova varoš i Konik, od sedam do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova varoš non stop, 24 sata dnevno.

“Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se u vremenu od sedam do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od sedam do 21 sat”, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se nalozi primati u zdravstvenom objektu Blok pet i Konik, od sedam do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog ljekara, u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19 sati.

Za vrijeme božićnih praznika pijace u Podgorici radiće skraćeno, odnosno šestog, sedmog i osmog januara, zelene će raditi od 6 do 15 sati, a robne od 8 do 15 časova.

“Kamionska pijaca radiće uobičajeno, svakog dana od 6 do 21 čas, a Stočna ponedjeljkom i četvrtkom do 13 časova”, saopšteno je iz „Tržnica i pijaca".

Šoping mol „Delta city”, danas, za Badnji dan, radiće od deset do 18 časova, dok prvog dana Božića, odnosno sedmog januara, neće raditi.

Tržni centar „Bazar” u Bloku pet danas će raditi od 8 do 18 časova, a u subotu, sedmog januara neće raditi. Kvarove ili problem u vodosnabdijevanju potrošači mogu prijaviti na broj 440-388.

Iz preduzeća „Čistoća” je saopšteno da će ekipe radnika angažovane na poslovima čišćenja javnih površina i sakupljanja i pražnjenja kontejnera u glavnom gradu i gradskim opštinama, raditi redovno, po utvrđenoj dinamici.

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema je saopšteno da građani prekid napajanja i kvar mogu prijaviti na dežurne brojeve telefona 020 633 979, 020 621 264, 020 622 773 i 067 240 018.

Bonus video: