Na jugu kiša, u sjevernim i centralnim predjelima snijeg i mećava

Tokom dana usled osjetnog pada temperature vazduha susnježica i snijeg očekuju se, uglavnom kratkotrajno i u nižim predjelima na jugu, a sniježne pahulje nošene vjetrom moguće su i na primorju
0 komentar(a)
snijeg Nikšić, Foto: Čitalac reporter
snijeg Nikšić, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 05.01.2017. 07:09h

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, na jugu kiša, a u sjevernim, centralnim i višim planinskim predjelima na jugu snijeg i mećava.

Tokom dana usled osjetnog pada temperature vazduha susnježica i snijeg očekuju se, uglavnom kratkotrajno i u nižim predjelima na jugu, a sniježne pahulje nošene vjetrom moguće su i na primorju.

U kasnim popodnevnim satima postepen prestanak padavina, prvo na jugu. Vjetar tokom jutra ili prijepodneva u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni, u pojačanju, u popodnevnim satima pojačan i jak, na udare olujne, krajem dana i tokom noći ponegdje i orkanske jačine. Jutarnja temperatura vazduha od -11 do 5, najviša dnevna od -4 do 10 stepeni.

Podgorica: Pretežno oblačno, povremeno kiša ili pljusak. Tokom dana usled osjetnog pada temperature vazduha kiša će, uglavnom kratkotrajno preći u susnježicu i snijeg. U kasnim popodnevnim satima prestanak padavina. Vjetar tokom jutra ili prijepodneva u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni, u pojačanju, u popodnevnim satima pojačan i jak, na udare olujne, krajem dana i tokom noći moguće i orkanske jačine. Jutarnja temperatura vazduha oko 1, najviša dnevna oko 4 stepena.

Bonus video: