U Budvi počelo zagrijavanje za koncerte Perpera i Željka Joksimovića

Iz Turističke organizacije Budve najavljuju odličan programa, a u grad pristižu gost iz svih djelova Crne Gore i regiona
85 pregleda 1 komentar(a)
Gradska muzika svira Evergreen, Foto: Vuk Lajović
Gradska muzika svira Evergreen, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 31.12.2016. 15:36h

Koncertom Grad muzike na starogradskom trgu započeo je trodnevni program javnog dočeka Nove godine, koji organizuju Turistička organizacije Budve i Opština Budva.

Brojni posjetioi imali su prilike da uživaju u koncertu budvanske Gradske muzike "Gradska muzika svira Evergreen", koja je predstavila novi repertora od svjetskih hitova grupa ABBA i Boni M, do Toma Džonsa.

Iz Turističke organizacije najavljuju odličan programa, a u grad pristižu gost iz svih djelova Crne Gore i regiona.

Večeras od 21.30 časova na centralnoj bini postvaljenoj ispod bedema, nastupiće crnogorska grupa Perper, potom u 23 časova slijedi gost iznenađenja, a glavna zvijezda novogodišnjeg dočeka je pop pjevač Željko Joksimović, koji će nastupiti u 23.30 časova

Prvog januara u popodnevnim časovima, tradicionalno biće održan veliki svečani koncert klasične muzike "Mediteranskog revijskog orkestra", kojim će dirigovati Radovan Papović.

Nastupiće baritone Oliver Njego, mezzo soprran Jadranka Jovanović, kao i solisti Lana Asja Dabović, Marko Kalajanović I Vili Ferdinandi.

U 21 čas na bini u muzičkom programu nastupiće rgupa "Highway Trio", u 22 časo koncert će održati popularni crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković, a nakon njega u 23.30 časova i hrvatska grupa "Parni valjak".

Drugoga dana januara, nastupiće mladi crnogorski umjetnik Vanja Radovanović- Miladin Šobić Tribute bend, potom novosadski ženski bend "Frajle", dok na kraju večeri prvi put u na budvanskom trgu nastupa Neno Belan.

Bonus video: