Odmaralište na Veruši počinje da radi 4. januara

U “Komovima” su, kako je kazao, zamijenili krevete i postavili lamperiju, čime su stvorili idealan ambijent za boravak djece
159 pregleda 0 komentar(a)
Veruša, Foto: ARHIVA „VIJESTI”
Veruša, Foto: ARHIVA „VIJESTI”
Ažurirano: 30.12.2016. 19:25h

Zimska sezona u odmaralištu Dječjeg saveza na Veruši počinje 4. januara.

Upravnik odmarališta Ivan Pelević je kazao da su, u međuvremenu, renovirali kuhinju po HACCP standardima i uradili adaptaciju "Komova", jednog od četiri paviljona.

U “Komovima” su, kako je kazao, zamijenili krevete i postavili lamperiju, čime su stvorili idealan ambijent za boravak djece.

Pelević je istakao da će umjesto dosadašnjih sedam, smjene trajati šest dana zbog školskog raspusta.

“U prvoj smjeni će doći djeca iz hora “Zvjezdice”, a bilo je i 15 samostalnih uplata. Druga smjena je popunjena već početkom decembra, dok u trećoj ima još 40 slobodnih mjesta”, kazao je Pelević.

On je istakao da cijena šestodnevnog boravka, uz uračunat prevoz i osiguranje, iznosi 105 eura. “Ukoliko iz porodice ide dvoje djece, jedno plaća punu cijenu, a za drugo važi popust od 50 odsto, a ako su blizanci plaćaju samo jedan aranžman”, kazao je Pelević. Pelević je istakao da na Veruši ima oko pet centimetara snijega, ali da se raduju prognozama meteorologa, koji od utorka najavljuju sniježne padavine.

Mališane će, kako je kazao, animirati i zabaviti brojni instruktori .

Bonus video: