AD Luka Bar uplatila 3.000 eura za Selenu

Trogodišnjoj Seleni Mandić dijagnostifikovan je neuroblastom, kancer koji se razvio u stomaku i metastazirao na koštanoj srži
121 pregleda 0 komentar(a)
Selena Mandić, Aida Ramusović, Foto: Facebook/Pomoć za Selenu
Selena Mandić, Aida Ramusović, Foto: Facebook/Pomoć za Selenu
Ažurirano: 27.01.2017. 14:36h

I AD Luka bar se danas priključila akciji prikupljanja pomoći za Selenu Mandić. Najveća crnogorska državna luka je uplatila 3.000 eura na žiro-račun akcije.

"AD Luka Bar je kontinuirano posvećena etičkom ponašanju i razvoju humanog odnosa među ljudima i spremna je da, u svakom trenutku, u skladu sa zakonskim i finansijskim mogućnostima, iskaže izuzetnu solidarnost u akcijama humanitarnog i donatorskog karaktera. Iskrene su želje menadžmenta i zaposlenih da Selena pobijedi tešku bolest i da se sa liječenja vrati zdrava i razdragana, nošena ljubavlju i neizmjernom podrškom svih da što prije bude opet među nama", naveli su iz uprave AD Luka Bar.

Svoje opredijeljenje da pomažu u svim ovakvim slučajevima su inače iz Luke dokazali i nedavno, kada su isti iznos uplatili na ime pomoći za liječenje dvanaestogodišnje Anđele Petrović iz Kotora.

Trogodišnjoj Seleni Mandić dijagnostifikovan je neuroblastom, kancer koji se razvio u stomaku i metastazirao na koštanoj srži.

Svi koji žele i mogu da pomognu mogu to uraditi uplatom na žiro-račun: 565-0100100035876-65 (Lovćen banka AD Podgorica na ime Aida Ramusović) ili slanjem SMS sa brojem 3 na 14543.

Bonus video: