Bijelo Polje: Humanitarni turnir u rukometu - Vijesti.me
POČETAK U 10 ČASOVA

Bijelo Polje: Humanitarni turnir u rukometu

„Na ovaj način svi Bjelopoljci mogu da daju svoj mali doprinos kako bi smo mališanima i korisnicima „Tise“ koji zaslužuju pomoć i pažnju zajednice uljepšali novogodišnje praznike”, kazao je Stojanović

poster Bijelo Polje
poster Bijelo Polje (Foto: Printscreen)

Pozivaju se Bjelopoljci na humanitarni turnir "Bijelo Polje 2017" u rukometu sjutra u Bijelom Polju 

Turnir u sportskoj dvorani Nikoljac za podršku korisnicima dnevnog cenra „Tisa“

U sportskoj dvorani Nikoljac sjutra je organizovan humanitarni turnir rukometnog kluba „Jedinstvo“ iz Bijelog Polja.

Turnir će se odigrati u dvije kategorije djevojke i muškarci 2000/01 godište.

Prikupljena sredstva, u vidu poklon paketića su namijenjena djeci sa smetnjama u razvojiu. 

Jedan od pokretača humanitarne akcije i trener ženske rukometne ekipe “Jedinstvo” Marko Stojanović je kazao da je ovo druga godina uspješne saradnje sa a JU Dnevnim Centrom za mlade i djecu sa smetnjama u razvoju „TISA“ , za čije korisnike su namijenjeni svi prikupljeni pokloni. 

“Na turniru će učesvovati sedam ekipa i to: Rukometni klub TREBJESA NOA (Nikšić)), Rukometni klub „Bek“ (Podgorica), Rukometni klub „Komovi“ (Andrijevica), Rukomenti klub „Berane“, Rukometni klub „Stella“ (Bijelo Polje), MRK „Jedinstvo“ i ŽRK „Jedinstvo“”, najavio je Stojanović. 

Iz Uprave kluba pozivaju sve građane dobre volje, privrednike i druge klubove da svojim prisustvom i donacijom podrže ovu humanitarnu akciju.

„Na ovaj način svi Bjelopoljci mogu da daju svoj mali doprinos kako bi smo mališanima i korisnicima „Tise“ koji  zaslužuju pomoć i pažnju zajednice uljepšali novogodišnje praznike”, kazao je Stojanović. 

Svoj doprinos realizaciji ove važne akcije za društvenu zajednicu svoj doprinos već su dali: firma „Md Kolić“, Pekara „Šar“, JU Gimnazija“ Miloje Dobrašinović“, Moto klub „Gromovi“, Zaštitna radionica „Zlatne ruke“. 

Turnir se otvara u 10 časova.