Bošković: Gradnja zgrade u Danilovgradu teče predviđenom dinamikom

Bošković je naglasio da je rješavanje stambene problematike zaposlenih u Ministarstvu odbrane i u Vojsci prioritet ovog resora u narednom periodu
434 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Ministarstvo odbrane
Sa sastanka, Foto: Ministarstvo odbrane

Izgradnja stambene zgrade u Danilovgradu, namijenjena zaposlenima u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore, teče predviđenom dinamikom, konstatovano je na današnjem sastanku ministra odbrane, mr Predraga Boškovića sa predstavnicima Stambene zadruge Odbrana”, na čelu sa izvršnim direktorom Mladenom Burićem.

Tema sastanka bila je upravo stambena zgrada na Rsojevici, koja će imati 68 stambenih jedinica, i čija gradnja ima veliki značaj za rješavanje dijela stambenih problema zaposlenih u Ministarstvu i Vojsci, saopšteno je iz Ministarstva.

"Bošković je naglasio da je rješavanje stambene problematike zaposlenih u Ministarstvu odbrane i u Vojsci prioritet ovog resora u narednom periodu. On je istakao da se zacrtani rokovi izgradnje zgrade u Danilovgradu moraju poštovati, ali i naglasio potrebu dodatnog informisanja zaposlenih u Ministarstvu i Vojsci o načinima i uslovima kupovine stanova", navodi se u saopštenju Ministarstva.

Izgradnja zgrade na lokaciji Rsojevica, na ulazu u Danilovgrad i u neposrednoj blizini kasarne „Milovan Šaranović“, počela je početkom decembra 2018. godine, a planirani rok za okončanje gradnje je 18 mjeseci.

Bonus video: