Budvani spremni za sajam turizma u Beogradu

"Budva je u Srbiji prepoznata kao rivijera predivnih plaža, luksuznih hotela, savremenog smještaja, odlične zabave, mjesto na kom se osjećaju dobrodošli" kazala je Rađenović.
151 pregleda 0 komentar(a)
Jelena Rađenović, Foto: Vuk Lajović
Jelena Rađenović, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 23.02.2011. 12:27h

Na jednom od najznačinijih regionalnih tržišta u srpskoj prijestonici, ponuda Budvanske rivijere od sjutra pa do nedjelje biće predstavljena na najvećem sajamskom štandu u centralnoj hali beogradskog sajma, čime se metropole turizma ponovo samostalno predstavlja na prestižnoj berzi" saopšteno je na konferenicji za novinare pred polazak u prijestonicu Srbije.

Navodeći da očekuju uspješan nastup, te odziv gostiju kao i prethodnih godina, kada je iz Srbije u metropoli turizma boravilo 120 hiljada gostiju, direktorka Jelene Rađenović je kazala da će na 33. Međunarodnom sajmu turizma ITTFA , čiji je ovogodišnji moto "Danas započnite leto", TO Budve i ove godne biti nosilac samostalnog sajamskog nastupa.

"Novim promotivnim materijalnom omogućićemo svim posjetiocima da se infomišu o cijenama za predstojeću sezonu, ali i o ostalim zanimljivostima koje naše posjetioce očekuju na budvanskoj rivijeri. O izuzetno velikom interesovanju za promociju na ovom, regionalno najvažnijem, tržištu svjedoči i veliki broj privrednika iz naše opštine koji će natupiti na našem štandu: hoteli Rivijera, Petrovac, WGrand, Đurić, Monte casa, Stella di mare, Kruna zatim turističke agencije Montenegro hollidays, Talas M, Mornar.

Budva je u Srbiji prepoznata kao rivijera predivnih pjaščanih plaža, luksuznih hotela, savremenog smještaja u privatnim kućama, odlične zabave, bogate istorije, mjesto na kom se osjećaju uvijek dobrodošli. Upravo su ovi razlozi Budvu pozicionirali kao jednu od omiljenih destinacija turista iz Srbije, na što upućuju i statističi podaci prema kojima je budvansku rivjeru u protekloj godini, sa ovog tržišta, posjetilo 112.113 turista ili 7 procenata više nego u predhodnoj godini" kazala je Rađenovićeva na konferenciji za novinare.

Na ovogodišnjem sajmu turizma u Beogradu predstaviće se preko 900 izlagača iz 43 zemlje. Organizator Sajma čekuje se da će prošlogodišnja posjeta od preko 50.000 posjetilaca biti uveliko premašena.

"Novim i modernim konceptom dizajna štanda veličine 100 kvadrata, izradom luksuznog i originalnog promotivnog materijala namjenjenom srbijanskom tržištu, sigurni smo da pozitivni rezultati neće izostati. U centralnoj hali, direktno uz štand TO Budve, budvansku regiju će predstavljati i hotelska grupa "Budvanska rivjera" , "Montenegro Stars" hotels group, kao i kompanija HIT "Montenegro" koje će samostalno promovisati svoju ponudu.

Na ovaj način budvanska regija će se kao cijelina predstaviti površini od 300 kvadrata čime će zauzeti najveći provšinu na ovogodišnjem Sajmu turizma. Na ovaj način povezani u logičan niz predstavićemo najbolje što Budva može da ponudi. Veličina i broj izlagača sa teritorije opštine Budve potvrda su ozbiljnosti kojom turistički privrednici nastupaju na ovom tržištu i važnosti koju pridaju ovom tržištu" kazala je Rađenović.

Na ovogodišnjem sajmu turizma u Beogradu predstaviće se preko 900 izlagača iz 43 zemlje. Organizator Sajma čekuje se da će prošlogodišnja posjeta od preko 50.000 posjetilaca biti uveliko premašena.

Bonus video: