Budvanske diskoteke i lokali brze hrane nestali pred buldožerima

Izmjenama i dopunama Plana privremenih objekata za period od 2019. do 2023. koje je aminovao MORT, za dvadesetak privremenih objekata bila je data dozvola da rade ovoga ljeta
21553 pregleda 21 komentar(a)
Jedan od porušenih objekata, Foto: Vuk Lajović
Jedan od porušenih objekata, Foto: Vuk Lajović

Šest budvanskih diskoteka na otvorenom, "Trokadero", "Paris", "Ambinete", "Rafaelo", "Maltez" i "Miami" i još 14 ugostiteljskih objekata lokala brze hrane i trgovačkih radnji porušeni su, a gomile šuta, gvožđa betonskih blokova se uklanjaju.

Budva
Jedan od porušenih objekata(Foto: Vuk Lajović)

Porušeni objekti u Planu privremenih objekata označeni su kao crvena zona, sa rokom da budu uklonjeni zaključno sa 31. oktobrom.

Budva
Jedan od porušenih objekata(Foto: Vuk Lajović)

Izmjenama i dopunama Plana privremenih objekata za period od 2019. do 2023. koje je aminovalo Ministarstvo održivog razvoja i turizma (MORT), za dvadesetak privremenih objekata data je dozvola da rade ovoga ljeta, a JP Morsko dobro je dozvolu izdalo nakon što su priložene od zakupaca bankarske i gotovinske garancije da će objekte nakon sezone ukloniti.

budva
Jedan od porušenih objekata(Foto: Vuk Lajović)

Zakupci diskoteka pozvali su danas ponovo nadležne u MORT-u i Opštini Budva da ispune obećanje koje su javno dali, da će obezbijediti novu lokaciju na kojoj će diskoteke biti premještene i ova ponuda zabave i provoda i narednog ljeta biti turistima i posjetiocima moguća da je konzumiraju.

Bonus video: