Da li ste ažurirali vašu aplikaciju?

The Washington Post, The Wall Street Journal, Fairfax Media, Vijesti - prateći svjetske standarde za naše čitaoce smo spremili još bolju sekciju za komentare
5470 pregleda 17 komentar(a)
VIjesti
VIjesti
Ažurirano: 21.02.2019. 09:52h

Nakon višenedeljnog rada, noviteti koji su dostupni na aplikaciji Vijesti na iOS i Android platformama su u rangu svjetskih trendova.

Poboljšana sekcija komentarisanja koju u saradnji sa jednim od najboljih svjetskih software-a Coral Talk razvijamo je prebačena u poseban box kako bi naši čitaoci imali preglednijie i pristupačnije iskustvo.

Napravljen je sistem koji obeshrabruje zloupotrebe i omogućava produktivan dijalog.

Sa Talk, naši komentatori mogu da uz standardne funkcije imaju i mogućnost izmjene komentara kao i pregleda svojih komentara.

U bliskoj budućnosti se planiraju i brojne druge funkcionalnosti: razgovor sa novinarima u sekciji komentara, blokiranje komentatora, obavještenja o novim komentarima, praćenje aktivnosti drugih korisnika, podjela diskusija, filtriranje komentara...

...i još mnogo toga.

Kako da ažurirate aplikaciju?

  • Google Play Store

Kada uđete na Google Play Store i ukucate u pretragu Vijesti, kliknite na Vijesti i dolazite na našu stranicu, gdje možete ažurirati aplikaciju:

Kada uđete na Google Play Store, zatim u moje aplikacije i igre, tu će se naći poziv za ažuriranjem aplikacije Vijesti.

  • Apple Store

Kada uđete u Apple ‘prodavnicu’, kliknete na Vijesti u pretrazi i dolazite na našu stranicu, gdje možete ažurirati aplikaciju:

Kada uđete na Apple ‘prodavnicu’, zatim u ‘Updates’ ili ažuriranja, tu će se naći poziv za ažuriranjem aplikacije Vijesti.

Bonus video: