Đaci dobili dva školska terena

Nastavu u školi u Ravnoj Gori pohađa 165 učenika
87 pregleda 3 komentar(a)
školski tereni, Foto: Jadranka Ćetković
školski tereni, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 04.10.2015. 09:00h

Kompanija “Bemaks” donirala je asfaltiranje dva sportska terena, školskog parkinga i prilaza za osnovnu školu “Aleksa Bećo Đilas” u Ravnoj Rijeci, u vrijednosti od oko 20.000 eura. Predsjednik Opštine Bijelo Polje Aleksandar Žurić kazao je da ove donacije imaju posebnu vrijednost.

”Zahvaljujući inicijativi direktora škole “Aleksa Bećo Đilas” Nebojši Koraću i na drugoj strani razumijevanju kompanije 'Bemaks' došlo je do realizacije ovog projekta. Školsko igralište ima neprocjenjiv značaj za djecu, a ovdje je sportski poligon u okruženju koje je možda najljepše u našem gradu”, kazao je Žurić.

Direktor Škole “Aleksa Bećo Đilas” Nebojša Korać istakao je da je donacija Bemaksa kruna školskih aktivnosti u protekla tri mjeseca, te da je od velikog značaja za 165 učenika ove škole, nastavno osoblje i građane Ravne Rijeke.

“Na ovaj način smo podigli kvalitet nastavno-obrazovonog procesa škole. Tako smo radi bezbjednijeg boravka djece u školi i uz pomoć donacija, a bez ijednog eura iz budžeta škole, završili radove vrijedne skoro 30.000 eura... U narednom period planiramo da uvedemo grijanje, saniramo krov, zamijenimo stolariju i uradimo fasadu i na taj način značajno osavremenimo obrazovni proces", rekao je Korać.

Bonus video: