Dobili račune za vodu do 300 eura

“Vijesti” su imale uvid u račun četvoročlane porodice od čak 267 eura, iako tvrde da do sada nikada nije prešao 20 eura
76 pregleda 8 komentar(a)
Vodovod zgrada, Foto: Arhiva "Vijesti"
Vodovod zgrada, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 21.12.2012. 21:07h

Stanari ulaza 79 na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog greškom su dobili enormno visoke račune za vodu, čak i do 300 eura. Zapanjeni građani poricali su da su potrošili toliko vode, zabrinuti kako će platiti račun, ali je portparolka “Vodovoda” Nataša Novaković saopštila da je u pitanju greška.

Građani nijesu željeli da im se pominje ime, pojasnivši da se u tom slučaju plaše još većih računa

Ona je pojasnila da je pogrešno upisano stanje na vodomjerima, istakavši da su ispravili grešku. “Majstori su juče bili u toj zgradi i utvrdili grešku. Građani će dobiti račune sa normalnim cijenama, a mi se izvinjavamo zbog neprijatnosti”, saopštila je Novaković.

“Vijesti” su imale uvid u račun četvoročlane porodice od čak 267 eura, iako tvrde da do sada nikada nije prešao 20 eura.

“Ima nas dvoje i račun ne prelazi pet eura, a najnoviji iznosi 200 eura

“Sada je zimski period, ne trošimo mnogo vode, nemoguće da smo ovoliko potrošili. Sumnjali smo da negdje nije pukla cijev, ali bi u tom slučaju cijela zgrada bila puna vode. Nećemo plaćati račune dok ne vidimo o čemu je riječ”, kazao je jedan stanar.

Građani nijesu željeli da im se pominje ime, pojasnivši da se u tom slučaju plaše još većih računa. Jedna stanarka tvrdi da je podnijela zahtjev za reklamaciju, ali da su joj u “Vodovodu” kazali da je sigurno toliko potrošila.

“Ima nas dvoje i račun ne prelazi pet eura, a najnoviji iznosi 200 eura. Odmah sam ih pozvala, ali su mi rekli da moram da podnesem prijavu. Sada čekamo da vide u čemu je problem”, kazala je.

Bonus video: