Dočekajte Novu godinu u najpopularnijoj dnevnoj sobi

Hotel CentreVille je kreirao i posebnu smještajnu ponudu koja uključuje uživanje u novogodišnjoj zabavi, kao i noćenje za dvoje
3504 pregleda 0 komentar(a)
Doček Nove godine
Doček Nove godine

Nakon što je navikao Podgoričane na neobične tematske žurke, The Living Room lounge & dining bar najavio je nesvakidašnji provod i za Novu godinu.

Popularna podgorička dnevna soba 31. decembra organizuje All Good in Hollywood žurku, a za tu priliku biće dekorisana u holivudskom stilu.

Pozivamo naše goste da na uživaju u glamuroznom ambijentu, a mi ćemo se uslugom potruditi da se osjećaju posebno. Novogodišnji paket, po cijeni od 50 eura po osobi, obuhvata neograničenu konzumaciju selekcije hrane i pića. Za zabavni dio biće zadužen DJ u pratnji violinistkinje i saksofoniste. Spektakularan ambijent učiniće da u 2020. godinu zakoračite na nezaboravan način“, poručuje Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Hotel CentreVille je kreirao i posebnu smještajnu ponudu koja uključuje uživanje u novogodišnjoj zabavi, kao i noćenje za dvoje.

Dvokrevetna Superior soba dostupna je po promotivnoj cijeni od 99 eura, a uključuje ulaz za dvoje na novogodišnju „All Good in Hollywood“ zabavu, neograničenu konzumaciju selekcije hrane tokom zabave, doručak na bazi švedskog stola, besplatno korišćenje The Capital Fitness centra, kafu i čaj u sobi, brzi internet. Doplata za neograničenu konzumaciju pića tokom nobogodišnje žurke iznosi 34 eura po osobi. Smještaj za djecu do 7 godina je besplatan“, istakla je Dušica Čarapić, dorektorica prodaje u CentreVille Hotel & Experiences.

Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, kao i za rezervacije budite slobodni da se obratite hotelu putem adrese reservations@cv-hotel.com, putem telefona +382 20 684 000, a više informacija o ponudama potražite na facebook i instagram stranici hotela CentreVille, kao i na facebook i instagram stranici lounge bar-a The Living Room.