Dragan Bogojević dekan Filološkog fakulteta

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore (UOUCG) je aktuelnom dekanu Medicinskog fakulteta Goranu Nikoliću potvrdio novi mandat, koji će započeti 2. avgusta
65 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.03.2016. 14:21h

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore (UOUCG) izabrao je vanrednog profesora Dragana Bogojevića za dekana Filološkog fakulteta, a aktuelnom dekanu Medicinskog fakulteta Goranu Nikoliću potvrdio novi mandat, koji će započeti 2. avgusta.

“Na sjednici Upravnog odbora konstatovano je da je prestala dužnost v.d. dekana Mašinskog fakulteta Aleksandru Vujoviću. Upravni odbor izabrao je redovnog profesora Igora Vušanovića za dekana te univerzitetske jedinice”, kaže se u saopštenju.

Bogojeviću i Vušanoviću mandat počinje danas.

UOUCG utvrdio je, kako se navodi, dio razvojno-investicione politike prihvatanjem prijedloga rektora za kapitalne investicije u 2017. godini koje se, između ostalog, odnose na rekonstrukciju toplane UCG i sanaciju zgrade Tehničkih fakulteta, ali i na izgradnju Univerzitetskog kompleksa fakulteta umjetnosti na Cetinju.

“Predlog rektorke Radmile Vojvodić za kapitalne investicije u narednoj godini odnosi se i na rekonstrukciju termotehničkih instalacija u zgradi bazne nastave i laboratorijama Tehničkih fakulteta, zgradu za potrebe Filološkog fakulteta i nastave svih fakulteta u kampusu po programima mobilnosti studenata i profesora u Podgorici, ali i na fiskulturnu salu Fakulteta za sport u Nikšiću”, kaže se u saopštenju.

Bonus video: