Firma "Osmi red" donirala nikšićkoj Opštoj bolnici aparat za potrebe operacionog bloka

Milijana Vukmirović, menadžer prodaje u firmi „Osmi red“, kazala je da pomenuta kompanija koja se bavi medicinskom opremom i pruženjem servisa, na tržištu Crne Gore postoji već 20.godina
374 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 29.12.2015. 12:36h

Firma “Osmi red“ poklonila je nikšićkoj Opštoj bolnici aparat najnovije generacije eletrohirurških platformi „Altrus“, sa instrumentima za otvorenu i zatvorenu hirurgiju, za potrebe operacionog bloka, vrijednosti od 18 hiljada eura.

Zahvaljujući se na donaciji direktor bolnice dr Ilija Ašanin kazao je da će im pomenuti aparat pomoći da pruže još bolji kvalitet usluga pacijentima, sa savremenijom opromemom od one koju su imali.

„Ovo doživljavamo i kao jedan vid priznanja za ono što menadžment ove ustanove radi sve ove godine za poboljšanje kvaliteta zdravstvenih usluga našim osiguranicima“, kazao je Ašanin.

Milijana Vukmirović, menadžer prodaje u firmi „Osmi red“, kazala je da pomenuta kompanija koja se bavi medicinskom opremom i pruženjem servisa, na tržištu Crne Gore postoji već 20.godina.

„Dugogodišnji smo partner sa nikšićkom bolnicom i uvijek se trudimo da kada postoje novi proizvodi najnovije generacije da doprinesemo što kvalitetnijem pružanju usluga. 'Altrus', aparat koji služi otvorenoj i zatvorenoj hirurgiji, od skoro je na tržištu“, kazala je Vukmirović.

Prema njenim riječima aparat koristi posebnu tehnologiju koja omogućava da oporavak pacijenta bude brži nego što je to inače slučaj.

Galerija

Bonus video: