FZO pozvao građane da koriste portal eZdravlje.me

"Za starije osiguranike koji ne koriste informacione tehnologije pin kod i korišćenje servisa može obezbijediti mlađi član porodice", poručio je Čirgić
7753 pregleda 2 komentar(a)
Sead Čirgić, Foto: Savo Prelević
Sead Čirgić, Foto: Savo Prelević

Fond za zdravstveno osiguranje pozvao je građane da, zbog aktuelne situacije u vezi sa novim koronavirusom, koriste portal eZdravlje.me.

"U cilju preventivnih mjera vezanih za virus Covid 2019 pozivamo osiguranike Fonda, kako bi smanjili posjete domovima zdravlja i na taj način izbjegli gužve i smanjili rizik posebno najugroženije kategorije osiguranika koji imaju hronična oboljenja da koriste portal eZdravlje.me za zakazivanje pregleda kod izabranog doktora i posebno servisa eNaručivanje radi obezbjeđenja terapije koju koriste bez odlaska kod ljekara", rekao je Vijestima direktor te institutcije Sead Čirgić.

On je kazao da se potrebni pin kod (šifra) za pristup portalu može dobiti na šalterima poslovnih jedinica/filijala Fonda.

"Za starije osiguranike koji ne koriste informacione tehnologije pin kod i korišćenje servisa može obezbijediti mlađi član porodice", poručio je Čirgić.

Bonus video: