Husović: Radost Bajrama da oplemeni dušu, upotpuni vjeru i ojača jedinstvo

"U ime Bošnjačke stranke i svoje lično ime, čestitam ramazanski Bajram riječima Bajram šerif mubarek olsun, uz želju da ovaj veliki praznik dočekamo u zdravlju i radosti, u krugu porodice, prijatelja i komšija", navodi se u čestitki Husovića
981 pregleda 0 komentar(a)
Husović, Foto: Savo Prelević
Husović, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović čestitao je predstojeći Ramazanski Bajram reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću i pripadnicima islamske vjeroispovjesti u Crnoj Gori i dijaspori

"Post, molitva i zajednički iftari u toku ramazanskog posta bile su izvrsna prilika da iskažemo solidarnost i humanost, posebno naglašavajući obavezu očuvanja jedinstva zajednice.

Jedan od dva najveća blagdana za muslimane dočekujemo sjutra sa radošću vjernika, koji trebamo provesti u duhu mira i praštanja.

Neka nam blagodati Ramazana i radost Bajrama oplemene dušu, upotpune vjeru, ojačaju jedinstvo i učvrste međusobno povjerenje.

U ime Bošnjačke stranke i svoje lično ime, čestitam ramazanski Bajram riječima Bajram šerif mubarek olsun, uz želju da ovaj veliki praznik dočekamo u zdravlju i radosti, u krugu porodice, prijatelja i komšija", navodi se u čestitki Husovića.

Bonus video: