Janović: Mladi preduzetnici iz Crne Gore prepoznati i na evropskom nivou

,,Zajednički cilj Unije mladih preduzetnika i Ministarstva je da mlade ljude podstaknemo da se bave preduzetništvom, kao i da ih što više edukujemo o mogućnostima koje imaju u svijetu biznisa“ kazao je Janović
560 pregleda 1 komentar(a)
Sa prijema u Ministarstvu sporta i mladih
Sa prijema u Ministarstvu sporta i mladih
Ažurirano: 05.07.2019. 11:57h

Unija mladih preduzetnika Crne Gore nedavno je, u sjedištu Evropske banke za obnovu i razvoj, dobila prestužnu nagradu “Emerging Europe Awards 2019” za najbolju inicijativu osnaživanja mladih.

Tim povodom, ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je predstavnike ove organizacije, naglasivši da Vlada Crne Gore od početka podržava aktivnosti, prepoznajući kvalitet i potencijale Unije mladih preduzetnika.

"Zajednički cilj Unije mladih preduzetnika i Ministarstva je da mlade ljude podstaknemo da se bave preduzetništvom, kao i da ih što više edukujemo o mogućnostima koje imaju u svijetu biznisa“ kazao je Janović.

Čestitajući na osvojenoj nagradi, Janović je poručio da će Ministarstvo sporta i mladih i u narednom periodu nastaviti sa podrškom inicijativama koje doprinose razvoju potencijala mladih ljudi i unapređenju uslova za razvoj preduzetništva u Crnoj Gori.

Predstavnici Unije mladih istakli su da je podrška koju kontinuirano dobijaju od Ministarstva sporta i mladih od nemjerljivog značaja, te podsjetili da je upravo zahvaljujući toj podršci, Unija uspjela da realizuje značajne projekte poput Sajma mladih preduzetnika, te prvog portala o mladim preduzetnicima u Crnoj Gori - A što ne bi mogli.

Bonus video: