JP "Komunalne djelatnosti" Bar: Radnici na terenu daju maksimum

"Ulažemo maksimum napora da poslove iz domena svog rada obavljamo kvalitetno i sa dinamikom koja je planirana i usaglašena sa korisnicima usluga", navodi se u saopštenju
142 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 09.08.2015. 09:04h

Povodom jučerašnjih optužbi iz Udruženja „Novo Sutomore“ o stanju (ne)higijene na sutomorskim javnim površinama, reagovala je uprava JP "Komunalne djelatnosti" Bar (JPKD), navodeći da njihovi radnici na terenu daju maksimum. Ističući da ne žele ocjenjivati „namjere i komentare iz teksta“, iz uprave barskog komunalnog preduzeća su naveli da „svaki pojedinac pođe od sebe i da svoj doprinos“.

"Ulažemo maksimum napora da poslove iz domena svog rada obavljamo kvalitetno i sa dinamikom koja je planirana i usaglašena sa korisnicima usluga. Djelatnost sakupljanja, transporta i deponovanja otpada je posao koji je organizovan sa jasnim vremenskim intervalima u prijepodnevnim i poslepodnevnim časovima. O dinamici obavljanja ovih poslova korisnici naših usluga upoznati su u ličnoj komunikaciji i neposredno preko obavještenja koja su uručena svim vlasnicima hotela, ugostiteljskih objekata, objekata koji obavljaju djelatnost smještaja, trgovine, kao i vlasnicima stanova i kuća", piše u dopisu JKKD upućenom „Vijestima“.

U reagovanju se dodaje da se ovo JP svakodnevno suočava sa problemima nepoštovanja dogovorene dinamike i načina odlaganja otpada na nepropisan način, kao i da daje svoj maksimum da takva ponašanja otklanja.

"I sami prepoznajemo da je mnogo lakše napraviti nekoliko fotografija nego otkloniti sve pomenute nedostatke. Mi ćemo svojim radom, uraditi sve za afirmaciju turizma i turističke ponude na prostoru kompletne opštine i sa takvim radom nastavićemo, ne samo za vrijeme turističke sezone, već i van sezone. Sigurni smo da mnogi građani i turisti svakodnevno prepoznaju i vide na terenu koliki napor ulaže naše preduzeće da čistoća i druge djelatnosti koje obavljamo, budu u funkciji ukupne turističke ponude i prezentacije naše opštine", zaključuje se u reagovanju iz JPKD, koje je „Vijestima“ dostavilo i svoje foto-viđenje uređenosti Sutomora.

Galerija

Bonus video: