Kakvih ptica ima u Ulcinju

U četvrtak, takođe u 18 časova, Udruženje će u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica organizovati radionicu „Ptičiji aerodrom“
78 pregleda 0 komentar(a)
Ptičiji aerodrom, Foto: Udruženje
Ptičiji aerodrom, Foto: Udruženje
Ažurirano: 12.09.2016. 17:08h

Djeca od tri do deset godina ove sedmice će imati priliku da učestvuju u dvije radionice Razvojnog centra Udruženja “Roditelji”. Mališani predškolskog uzrasta sjutra od 18 časova mogu učestvovati na radionici „Učimo kroz igru“.

„Ima za cilj da obezbijedi stimulativno okruženje i igre koje će djeci pomoći u razvoju njihove memorije, pažnje, koncentracije kao i vještina socijalizacije i timskog rada. Radionicu vodi psiholog Miloš Bulatović, a teme koje se obrađuju kroz igru biće vizuelna pažnja, pamćenje, serijacija, klasifikacija, fina motorika, socijalizacija“, saopšteno je iz Udruženja “Roditelji”. Za radionicu roditelji mogu prijaviti djecu od tri do šest godina, broj mjesta je ograničen na 15.

U četvrtak, takođe u 18 časova, Udruženje će u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica organizovati radionicu „Ptičiji aerodrom“.

„Koje sve ptice ugošćava Ulcinj, kako izgledaju, saznaćemo na radionici, a djeca će imati priliku da vide prepariranog flamingosa“, navode iz “Roditelja”. Radionice će biti u prostorijama Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića na Tuškom putu.

Bonus video: