Kolašin: Sezona stiže, a turistička organizacija u rasulu

“S obzirom na to da više nemamo direktora, niti znamo kada ćemo dobiti novog, ne možemo ni da obavljamo pripreme za turističku sezonu. U međuvremenu je jedno od četvoro zaposlenih dobilo otkaz, pa nas je ostalo troje”, saopštili su zaposleni
2 komentar(a)
Kolašin, Foto: Kolasin.me
Kolašin, Foto: Kolasin.me
Ažurirano: 14.12.2016. 20:44h

Kolašinska Turistička organizacija je u vrlo nezavidnoj situaciji i neizvjesno je koliko će i da li će uopšte učestvovati u nepohodnim pripremama za zimsku turističku sezonu.

U kratkom obavještenju juče poslatom iz te organizacije piše da je direktorica Slađana Kršikapa podnijela ostavku.

Zaposleni su u nekoliko navrata isticali problem zarada koje im duguje poslodavac, a potraživanja pokušavaju da naplate i uz pomoć suda.

Kršikapa juče nije odgovrala na telefonske pozive , pa nijesu ni poznati razlozi takve njene odluke.

“S obzirom na to da više nemamo direktora, niti znamo kada ćemo dobiti novog, ne možemo ni da obavljamo pripreme za turističku sezonu. U međuvremenu je jedno od četvoro zaposlenih dobilo otkaz, pa nas je ostalo troje. Trenutno nemamo ovlašćenja bilo šta da potpišemo, ali ni da dajemo informacije. Sjedimo u prostorijama Turističke organizacije i čekamo šta će se dogoditi”, saopštili su juče zaposleni.

Kazali su da ne znaju ni kada će početi ukrašavanje grada za novogodišnje i božićne praznike, kojim je do sada koordinisala njihova služba.

Iz kolašinske izvršne vlasti juče nijesu odgovorili na pitanja “Vijesti”, koja su se odnosila na razloge ostavke Kršikape i ko će je zamijeniti na mjestu direkora TO.

Bonus video: