Ministarstvo poljoprivrede: Nije samo Adrović bio u Francuskoj

“Vijesti” se izvinjavaju čitaocima i Ministarstvu što su, u okviru afirmativne priče o poljoprivredi, prenijele i neprovjerenu Adrovićevu izjavu
58 pregleda 1 komentar(a)
Avdul Adrović, Foto: Tufik Softić
Avdul Adrović, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 02.10.2015. 17:11h

Poljoprivrednik iz sela Vrbica u petnjičkoj opštini Avdul Adrović nije jedini proizvođač sa sjevera koji se našao u grupi koja je nedavno otišla u studijsku posjetu Francuskoj.

Reagujući na tekst “Ruke boje žita vidjeće i Francuzi”, iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja saopštili su da su u Francuskoj boravili i poljoprivrednici Dragan Damjanović iz Mojkovca, Momčilo Jovančević iz Bijelog Polja, Marko Hajduković iz Medanovića, Momčilo Kuveljić iz Pavinog Polja, Mićun i Vukoman Gojačanin iz Dobrinja, Gojko Kojović iz Rasadnika, Božidar Šutović iz Lješnice, Vesna Borović iz Glisnice, Radisav Mrdak, Aleksandar Laketić i Dejan Petrović sa Kosanice, Željko Macanović iz Glibaća, Jagoš Drobnjak iz Đuli-Potkovača i Nenad Cupara iz Boljanića.

"Neumoljiva je činjenica da većina proizvođača koji su... boravili u višednevnoj posjeti Francuskoj, upravo dolaze iz crnogorskih opština na sjeveru Crne Gore. A zašto? Zato što je organska proizvodnja u Crnoj Gori najviše zastupljena u sjevernim opštinama...

“Vijesti” se izvinjavaju čitaocima i Ministarstvu što su, u okviru afirmativne priče o poljoprivredi, prenijele i neprovjerenu Adrovićevu izjavu.

Bonus video: