MUP nudi 8.000 eura za kese za krimi tehniku

0 komentar(a)
kese za krimi tehniku, Foto: Shutterstock.com
kese za krimi tehniku, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 17.11.2014. 20:12h

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) raspisali su tender za nabavku kesa za potrebe kriminalističke tehnike. Procijenjena vrijednost tendera, koji je otvoren do 26. novembra, je 8.000 eura.

U pozivu MUP-a navedeno je da zainteresovani, potencijalni dobavljači, ponude mogu predati u zgradi tog državnog organa radnim danima od 10 do 15 sati. Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača, biće održano na dan zatvaranja tendera.

MUP je precizirao i da će odluka o izboru najpovoljnije ponude biti donijeta najkasnije za mjesec dana, odnosno 26. januara sljedeće godine. Iz tog državnog organa su poručili i da se radi o nabavci koju treba sprovesti u što kraćem roku, kako bi se obezbijedio kontinuitet u radu policije.

Za vrijeme trajanja poziva, zainteresovani ponuđači mogu dobiti sva potrebna obavještenja u vezi sa nadmetanjem kod kontakt službenice za javne nabavke Darke Šaban. Kese za kriminalističku tehniku koriste se za čuvanje dokaza prikupljenih tokom uviđajnih radnji.

Razlikuju se po veličini i materjalu od kojeg su napravljene, tako da na najbolji mogući način zaštite dokaze od spoljnih uticaja.

Bonus video: