Na Zabjelu se plivanje uči za sedam dana

Cijena škole plivanja je 25 eura po osobi, a ukoliko iz jedne porodice dolazi dvoje i više osoba obezbijeđeni su posebni popusti
1138 pregleda 3 komentar(a)
bazen, Zabjelo, Foto: Vesko Belojević
bazen, Zabjelo, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 30.06.2014. 18:41h

Za školu plivanja na bazenu Zvonka Kalezića na Zabjelu, koja počinje danas, prijavilo se 20-tak neplivača svih uzrasta, a obuka traje nedjelju dana.

Najmlađi prijavljeni kandidat ima pet godina, a Kalezić kaže da se za školu prijavilo i nekoliko punoljentih sugrađana koji žele da nauče plivanje.

“Škola plivanja tokom koje će zainteresovani da nauče osnove plivanja, traje nedjelju dana, u bazenu 10 sa 5,5 metara. Sa neplivačima će raditi profesor fizičkog vaspitanja Mladen Ivanović, koji ima sve neophodne sertifikate za rad. Termini za rad su zbog visokih ljetnjih temperatura u 8.00 časova ujutro i u 18.30 časova poslije podne”, kazao je Kalezić.

Cijena škole plivanja je 25 eura po osobi, a ukoliko iz jedne porodice dolazi dvoje i više osoba obezbijeđeni su posebni popusti.

Bazen se nalazi na Zabjelu, iza “Panonke” kod fudbalskog terena sa vještačkom travom, a moguć je i dnevni boravak tokom ljeta.

Cijena cjelodnevnog boravka na bazenu sa korištenjem tobogana je 2 eura po osobi.

Bonus video: