Nikšić: Požar u kući Vlatka Dragovića, nema povrijeđenih

"Uništena je jedna prostorija i skromno pokućstvo koje se tu nalazilo, kao i moja odjeća. Već četiri godine sam bez struje tako da redovno koristim šteriku. Nažalost, ostavio sam šteriku i otišao do pošte da podignem penziju. Mislio sam da se ništa neće dogoditi, jer sam se vratio za petnaestak minuta", kazao je Dragović dok su vatrogasci intervenisali
2 komentar(a)
Ažurirano: 19.03.2016. 20:22h

U požaru koji se dogodio večeras oko 20 časova u kući Vlatka Dragovića u ulica Boška Martinovića 5 u Nikšiću, nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena znatna materijalna šteta.

"Uništena je jedna prostorija i skromno pokućstvo koje se tu nalazilo, kao i moja odjeća. Već četiri godine sam bez struje tako da redovno koristim šteriku. Nažalost, ostavio sam šteriku i otišao do pošte da podignem penziju. Mislio sam da se ništa neće dogoditi, jer sam se vratio za petnaestak minuta", kazao je Dragović dok su vatrogasci intervenisali.

Prema riječima Dragovića čim je stigao osjetio je dim.

"Kada sam ušao vidio sam da namještaj i odjeća gore. Uspio sam da tri mačke iznesem napolje i pokušao da kantama vode ugasim vatru. Neko od komšija je pozvao vatrogasce koji su odmah došli", kazao je Dragović koji živi u jednom dijelu kuće, dok u drugom stanuje njegova sestra.

Vatrogasci su veoma brzo lokalizovali požar, a pripadnici policije zajedno sa vještakom za požare, eksplozije i havarije obaviće uviđaj.

Galerija

Bonus video: