Novi protest majki u utorak

"Hoćemo naše stečeno pravo koje imaju i poslanici i sportisti i kulturni radnici, i vlasnici kockarskih aparata. Pozivamo sve da se pridruže majkama 12. novembra u 13 časova ispred Skupštine i svi zajedno pošaljemo poruku da nećemo dozvoliti šta su naumili. Da nas žive sahrane!", saopštila je Savković
2274 pregleda 0 komentar(a)
Sa protesta majki u septembru, Foto: Luka Zeković
Sa protesta majki u septembru, Foto: Luka Zeković

Novi protest majki bivših korisnica naknada za majke sa troje i više djece održaće se 12. novembra u 13 časova isrped Skupštine Crne Gore.

Kako je saopštila Željka Savković ispred Koordinacionog odbor majki korisnica naknada u sklopu protesta biće organizovana i protestna šetnja.

"Zar je potrebno išta više dodati poslije svih afera koje potresaju Crnu Goru u zadnje vrijeme. Toliko podijeljenih stanova, kredita, i ko zna čega još da bi se oduzelo stečeno pravo majkama korisnicama naknade. Koliko ljudski um mora da bude zamračen da smisleno uradiš najveći zločin, na najranjivijoj populaciji u Crnoj Gori poslije djece, oduzevši im pravo na život", saopštila je Savković.

Ona je istakla da majke ne ćute i neće ćutati

"Hoćemo naše stečeno pravo koje imaju i poslanici i sportisti i kulturni radnici, i vlasnici kockarskih aparata. Pozivamo sve da se pridruže majkama 12. novembra u 13 časova ispred Skupštine i svi zajedno pošaljemo poruku da nećemo dozvoliti šta su naumili. Da nas žive sahrane!", saopštila je Savković.

Bonus video: