Nuhodžić: Policajci se hrabro uhvatili u koštac sa nevidljivim protivnikom u borbi za život i zdravljе ljudi

"Prvi su dočekali naše državljane iz inostranstva na granici, danonoćno vodili računa da se poštuju mjere, odgovarali na pozive i pitanja građana, pružali pomoć"
1533 pregleda 9 komentar(a)
Nuhodžić, Foto: Savo Prelević
Nuhodžić, Foto: Savo Prelević

Policijski službenici su pokazali da su na visini zadatka, da su kadri da odgovore svim izazovima, da svojim profesionalnim i požrtvovanim radom ulivaju povjerenje građanima i da se na policiju uvijek možemo osloniti, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić o postupanju pripadnika Uprave policije tokom epidemije koronavirusa.

"Prvi su dočekali naše državljane iz inostranstva na granici, danonoćno vodili računa da se poštuju mjere, odgovarali na pozive i pitanja građana, pružali pomoć. Hrabro su se uhvatili u koštac sa nevidljivim protivnikom u borbi za život i zdravljе ljudi. Dali su puni doprinos zaštiti zdravlja naših građana i preduzimali mjere i radnje u održavanju stabilnog javnog reda i mira i sigurnosti", istakao je Nuhodžić.

On je dodao da zato želi da pohvali sve policijske službenike, koji su kako je naveo, posvećeno radili i rade težak, rizičan i odgovoran posao.

"Želim i da zahvalim rukovodstvu Uprave policije koje je, u ovoj specifičnoj situaciji, dobro planiralo aktivnosti. U ovoj kriznoj situaciji, potvrdila se odgovornost Vlade, potvrdili su se kapaciteti svih naših institucija, a Crna Gora se pokazala kao odgovorno i zrelo društvo. To su građani prepoznali", zaključio je Nuhodžić.

Bonus video: