"Od Božića do Božića" u Kotoru od 23. decembra do 8. januara

Publika u Kotoru će na trgu će u novu godinu ući uz festival Rock New Year, tokom kojeg će 31. decembra nastupiti Partibrejkers, Lačni Franz i VIS Tetra
4930 pregleda 0 komentar(a)
Program počinje 23. decembra
Program počinje 23. decembra
Ažurirano: 14.12.2019. 12:14h

Manifestacija „Od Božića do Božića” u Kotoru trajaće od 23. decembra do 8. januara, a tokom prazničnih dana posjetioce očekuje bogat kulturno-umjetnički i zabavni program, humanitarne aktivnosti i poseban sadržaj za djecu.

Praznična dešavanja počeće velikim koncertom Gradske muzike Kotor 23. decembra u Kulturnom centru „Nikola Đurković“ od 19:30, čiji se repertoar za ovu priliku sastoji od poznatih numera pop-rock, jazz i klasične muzike.

Za Badnji dan, 24. decembra, ispred glavnih gradskih vrata tradicionalno će se od 10h služiti domaće priganice. Iste večeri na Pjaci od muzeja nastupiće Ansambl Toć od 19h.

Nakon Božića nastavak dešavanja predviđen je 26, 27. i 28. decembra kroz radionice za djecu, brojne huanitarne i zabvne aktivnosti i poseban događaj „Ukrasi KO.ME“ tokom kojeg će najljepše ukrašeni kotorski izlozi, prozori i terase biti nagrađeni.

Centralni događaj za najmlađe je Dječija nova godina 30. decembra na Trgu od oružja od 16h. Koncertna dešavanja počinju nastupom grupe Perper od 19h.

Publika u Kotoru će na trgu će u novu godinu ući uz festival Rock New Year, tokom kojeg će 31. decembra nastupiti Partibrejkers, Lačni Franz i VIS Tetra, a 1. januara Bajaga i Instruktori, Hladno pivo i Light Under the Black Mountain.

Prvi januarski dan obilježiće još jedan nastup Gradske muzike Kotor, ovoga puta podnevnim prazničnim koncertom na Trgu od oružja.

Koncert Sergeja Ćetkovića zakazan je za 2. januar, čemu će prethoditi nastup lokalnog benda The Grupa.

Naredni dani rezervisani su za humanitarne događaje i tradicionalne koncerte. Za Badnji dan će se ponovo služiti domaće priganice, a nakon Božića praznična dešavanja biće zaokružena gastro događajem Papalada ala maka uz koncert benda Nitro na Trgu od oružja od 12h.