Platiće po 80.000€ za radove u svih 12 MZ - Vijesti.me
PLAN OPŠTINE BAR ZA 2017. GODINU

Platiće po 80.000€ za radove u svih 12 MZ

Nakon posjeta mjesnim zajednicama, predviđeno je i održavanje stručne javne rasprave u petak, u 11 časova, u sali Skupštine opštine Bar

Bar
Bar (Foto: Radomir Petrić)

U svakoj od dvanaest barskih mjesnih zajednica ove godine biće izvedeni radovi vrijedni 80.000 eura, što je duplo više nego lani.

 To je saopšteno preksinoć na javnoj raspravi o Nacrtu Programa uređenja prostora za 2017. godinu, održanoj u prostorijama MZ Spič-Sutomore.

 Nakon posjeta mjesnim zajednicama, predviđeno je i održavanje stručne javne rasprave u petak, u 11 časova, u sali Skupštine opštine Bar.

 Prioritete u radovima određivaće odbori mjesnih zajednica. 

Mještani Sutomora su pred opštinskim sekretarom za imovinu, zastupanje i investicije Vidom Dabanovićem nominovali završetak radova na sportskim terenima u Maljeviku, asfaltiranje ulica u Čanju i u Brci, te postavljanje javne rasvjete i opravku udarnih rupa u  širem urbanom jezgru mjesta.

Iz Opštine Bar pozvali su građane da primjedbe, predloge i sugestije dostave sekretarijatima za imovinu i za uređenje prostora - na šalteru Građanskog biroa ili na mejlove [email protected]  i [email protected] zaključno sa 7. aprilom. 

 Nacrt Programa uređenja prostora za 2017. objavljen je i na zvaničnom sajtu Opštine Bar www.bar.me.