Počinje METUBES i još dva sajma

U četvrtak počinju i Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju, Nautic show i Sajam ekologije, koji će trajati do subote
0 komentar(a)
METUBES, Foto: Jadranski sajam
METUBES, Foto: Jadranski sajam
Ažurirano: 14.04.2015. 12:11h

Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo (METUBES) biće otvorena u četvrtak u Budvi uz još dvije sajamske manifestacije.

U četvrtak počinju i Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju, Nautic show i Sajam ekologije, koji će trajati do subote.

METUBES, kako je saopšteno, prezentuje potencijale turističke privrede u mjestu pružanja usluge i omogućava da učesnici aktivnostima preduzetim tokom manifestacije potencijalnim klijentima i partnerima pruže potpunu informaciju o turističkim proizvodima koji nude.

Važan segment čini oprema za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, oprema i kozmetika za spa i wellness centre, za kazina i igraonice, kao i oprema za upražnjavanje raznih vidova odmora i turizma koji predstavljaju dio savremenog hotelskog biznisa.

"Neizostavna je ponuda pratećih djelatnosti koje su u funkciji turizma kao što su obrazovne institucije, advertising agencije, softverske kompanije, medijske kuće, telekomunikacijske ustanove, agencije za zapošljavanje u turizmu i slično", saopšteno je iz Jadranskog sajma.

Sajam je, kako se dodaje, prepoznat kao uspješna poslovna platforma turističke ponude Crne Gore i regiona, što je potvrđeno više od dvije decenije dugom tradicijom održavanja ove manifestacije.

Bonus video: