Predstava "Prva bračna noć" u humanitarne svrhe

Sav prihod od prodaje ulaznica biće uplaćen Fondaciji “Iva Bijelić” koja je organizator gostovanja predstave
216 pregleda 0 komentar(a)
Mračević, Foto: Slavica Kosić
Mračević, Foto: Slavica Kosić

Slobodan Mračević, član Zajednice Crnogoraca Split, koji je rodom iz Herceg Novog, u Dvorani Park u subotu veče izvešće predstavu „Prva bračna noć“, a sav prihod od prodaje ulaznica biće uplaćen Fondaciji “Iva Bijelić” koja je organizator gostovanja predstave.

Prema riječima humanitarke Zorice Drakulić Vidaković, prikupljeni novac će biti ravnomjerno raspoređen za pomoć u liječenju Nikšićanke Rose Knežević i Novljanina Dragana Karla Đorđevića.

Slobodan Mračević je u Zajednici Crnogoraca u Splitu i član pjevačkog društva, a ovu predstavu je pripremio gotovo sam, sa željom da publiku zabavi i pomogne ljudima kojima je to potrebno.

Monodramu izvodi prema istoimenoj predstavi po tekstu Miodraga Karadžića, u režiji Milana Karadžića i izvođenju glumca Milutina Mime Karadžića.

Mračević je dobio saglasnost od autora da je izvodi u humanitarne svrhe. Predstava je na isti način, humanitarno, izvedena ovog ljeta u Splitu.

Zorica Drakulić Vidaković informiše i da je u prizemlju „Novljanke“ u toku akcija prikupljanja pomoći za šestogodišnjeg dječaka Radovana Krivokapića iz Nikšića, kome će u ponedeljak uručiti bicikl, igračke, školski pribor, novu odjeću i ostale poklone.

U pripremi je i Humanitarna akcija „Svi za topli vikend“, koja će biti održana 21. i 22. decembra, a prikupljaće pomoć u prehrambrenim artiklima i higijenskim sredstvima kako bi pred praznike paketima obradovali samohrane roditelje, siromašne porodice i penzionere.

Bonus video: