Produženi radovi u ulici Radosava Burića: Rok probijen treći put

Izgradnja kolektora fekalne kanalizacije u toj ulici počela je 19. juna, najavljeno da će trajati do 30. jula, pa je rok produžen do polovine avgusta, pa septembra i sada oktobra
110 pregleda 0 komentar(a)
Radovi, ulica Radosava Burića, Foto: Zoran Đurić
Radovi, ulica Radosava Burića, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.09.2015. 17:22h

Zabrana saobraćaja za sva vozila u Ulici Radosava Burića na Zabjelu, od raskrsnice u blizini Kineske ambasade do parkinga uz strelište “Ljubović” ponovo je produžena, ovoga puta do 16. oktobra.

Izgradnja kolektora fekalne kanalizacije u toj ulici počela je 19. juna, a prvobitno je bilo najavljeno da će trajati do 30. jula, pa je rok produžen do polovine avgusta, pa septembra i sada oktobra.

U gradu će u narednom periodu zbog radova biti zatvoreno više kolovoznih traka.

“Saobraćaj za sve vrste motornih vozila do 24.oktobra biće zatvoren uz desnu ivicu kolovoza Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, obostrano, na dionici od raskrsnice sa Bulevarom Džordža Vašingtona i Moskovskom ulicom do Ulice slobode”, saopšteno je iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj.

Iz Sekretarijata je saopšteno da će do 20. novembra važiti zabrana saobraćaja i u Ulici Marka Radovića na Kruševcu, na dijelu jedne saobraćajne trake između priključaka prema “Delta City” sa istočne strane.

“Pomenutom ulicom neće se saobraćati zbog rekonstrukcije dijela kolektora atmosferske kanalizacije”, navode iz Sekretarijata.

Prekid saobraćaja biće i u Ulici Iva Vizina na Zabjelu zbog izgradnje saobraćajnica za opremanje lokacije.

Zbog obilježavanja "Dana bez automobila", u okviru Evropske nedjelje mobilnosti danas od 17.30 do 18.30 časova, kako je saopšteno iz Glavnog grada za saobraćaj će biti zatvorene ulice Slobode, Bokeška, Njegoševa, Vučedolska, ulice 19. decembra, 13. jula, Moskovska, Dalmatinska, Meše Selimovića, kao i bulevari Ivana Crnojevića, Svetog Petra Cetinjskog i Mihaila Lalića.

Bonus video: