Prva Ljetnja skupština crnogorskih inostranih studenata

OCSI danas broji preko stotinu registrovanih članova i da će skupština biti propraćena prijemom kome će prisustvovati i pojedini saradnici i prijatelji Organizacije
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.07.2013. 09:49h

Organizacija crnogorskih studenata u inostranstvu (OCSI) održaće danas prvu Ljetnju Skupštinu u prostorijama PR Centra u Podgorici sa početkom u 17 časova, saopšteno je iz ove organizacije.

"Cilj je da se članovi okupe i zajednički sa Inicijativnim Upravnim odborom osmisle plan rada Organizacije za sljedeću akademsku godinu, kao i da se rezimira rad Organizacije u posljednjih godinu dana i dobiju povratne informacije od prisutnih članova", navodi se u saopštenju.

Tvrde da OCSI danas broji preko stotinu registrovanih članova i da će skupština biti propraćena prijemom kome će prisustvovati i pojedini saradnici i prijatelji Organizacije.

OCSI je organizacija koju vode studenti koji su trenutno studiraju u inostranstvu ili su ih završili u posljednjih godinu dana.

"Cilj Organizacije je da međusobno poveže crnogorske studente koji se nalaze na fulltime studijskim programima ili programima razmjene u inostranstvu. OCSI želi da ih informiše i poveže sa crnogorskim diplomatskim predstavnistvima u inostranstvu i relevantnim institucijama u Crnoj Gori sa kojima je Organizacija upostavila saradnju", piše u saopštenju.

OCSI je, do sada, organizovala niz događaja u cilju povezivanja studenata u inostranstvu i njihovog međusobnog upoznavanja.

Bonus video: