Radnici "Puteva" na terenu: Asfaltirali i u Pogronovićima

“Ugrađeno je putno ogledalo u Tuzima i Farmacima”
93 pregleda 0 komentar(a)
Asfaltiranje, Foto: Zoran Đurić
Asfaltiranje, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 10.11.2015. 20:41h

Radnici „Puteva” su tokom prethodne sedmice završili asfaltiranje saobraćajnica u Dinoši, Dušićima - Sukuruć, Šipčaniku, Kotrabudanu, selu Vladne, Progonovićima u zaseoku Kraj i u Dajbabama.

“Sanirane su udarne rupe na Bulevaru Josipa Broza Tita i trotoarske površine u Ulici Veljka Vlahovića”, navodi se na sajtu Glavnog grada.

Radnici „Puteva” su, kako su naveli, završili radove na mašinskom iskopu treće i četvrte kategorije sa odvozom viška materijala na deponiju u Ulici 4. jula i ugradnji slivničkih rešetki na Bulevaru Mitra Bakića kod Jusovače.

Prethodne sedmice je, kako je navedeno, obilježena horizontalna signalizacija u Ulici IV proleterske, ugrađena vertikalna i obilježena horizontalna signalizacija u Ulici slobode i na bulevarima Ivana Crnojevića i Mitra Bakića.

Vertikalna signalizacija je popravljena i na Bulevaru Stanka Dragojevića.

“Ugrađeno je putno ogledalo u gradskoj opštini Tuzi i Farmacima”, navodi se na sajtu.

Prelazi i prilazi za lica smanjene pokretljivosti i lica sa invaliditetom izrađeni su na više lokacija na području grada.

“Obavljene su i hitne intervencije na području glavnog grada”, navodi se na sajtu.

Iz Glavnog grada su najavili da će radnici “Puteva” u narednom periodu mašinski ugrađivati asfalt u Vladnama, pripremati za radove u Dinoši, ugrađivati ivičnjake u Ulici Đulje Jovanova na području mjesne zajednice Masline, kao i iskopavati i tamponirati proširenje puta u GO Tuzi.

“Izvodiće se radovi na izduvavanju i čišćenju struganih površina u Ulici Đulje Jovanova i raditi trotoari, profilisati i nasipati trotoari u Dinoši”, navodi se na sajtu Glavnog grada.

Bonus video: