"Sergije Stanić" pomaže KCCG za bolju pripremu i distribuciju hrane - Vijesti.me
Stručna pomoć škole na raspolaganju KCCG

"Sergije Stanić" pomaže KCCG za bolju pripremu i distribuciju hrane

„Naša ustanova u drugom pravcu će omogućiti stručnu podršku u smislu nutricionista i dijetetičara, koji će doprinijeti da zajedničkom aktivnošću kvalitet spremanja i posluživanja hrane bude na još većem nivou na zadovoljstvo naših pacijenata“, kazali su iz KCCG

Jevto Eraković i Darko Vukčević potpisuju ugovor o saradnji
Jevto Eraković i Darko Vukčević potpisuju ugovor o saradnji (Foto: KCCG)

Kompletna stručna pomoć škole za srednje i više stručno obrazovanje »Sergije Stanić« biće na raspolaganju Kliničkom Centru Crne Gore u smislu bolje organizacije rada Servisa za pripremu i distribuciju hrane.

To je predviđeno Ugovorom o poslovnoj saradnji koji su potpisali direktori KCCG, Jevto Eraković i škole "Sergije Stanić" Darko Vukčević.

Iz KCCG su objasnili da je Ugovorom predviđeno da kompletna stručna pomoć škole bude na raspolaganju najvećoj zdravstvenoj ustanovi u državi u smislu bolje organizacije rada Servisa za pripremu i distribuciju hrane.

„Naša ustanova u drugom pravcu će omogućiti stručnu podršku u smislu nutricionista i dijetetičara, koji će doprinijeti da zajedničkom aktivnošću kvalitet spremanja i posluživanja hrane bude na još većem nivou na zadovoljstvo naših pacijenata“, kazali su iz KCCG.

Sporazumom je, kako su istakli, planirano da se razmatra i mogućnost zajedničkog djelovanja u smislu ugostiteljskih objekata koji se nalaze u krugu KCCG.


Vidi sve komentare