Smeće na putu ka skijalištu, građani ne vode računa o okolini

“Pored puta prema Ski centru, kojim prolaze naši gosti i koji na turiste treba da ostavi utisak uređene destinacije, jutros je osvanula deponija komunalnog otpada. Želimo da nadležnim službama skrenemo pažnju da treba da reaguju brže, a sugrađanima da vode računa o okolini”, kazao je Šćepanović
2 komentar(a)
Deponija, Foto: Ski centar Kolašin 1450
Deponija, Foto: Ski centar Kolašin 1450
Ažurirano: 21.09.2016. 17:52h

Iz Ski centra Kolašin 1460 konstatovali su juče da neodgovorni sugrađani prave nemjerljivu štetu turističkoj ponudi grada, time što prave divlje deponije pored puta koji vodi ka skijalištu.

Izvršni direktor te kompanije Boban Šćepanović rekao je da se time anulira trud turističkih poslenika da spremni dočekaju sezonu.

“Pored puta prema Ski centru, kojim prolaze naši gosti i koji na turiste treba da ostavi utisak uređene destinacije, jutros je osvanula deponija komunalnog otpada. Želimo da nadležnim službama skrenemo pažnju da treba da reaguju brže, a sugrađanima da vode računa o okolini”, kazao je Šćepanović.

Iz lokalnog Komunalnog preduzeća prije dvije sedmice saopštili su da ulažu velike napore da uklone sve divlje deponije i spriječe formiranje novih.

U tom cilju postavljeno je i 10-ak tabli kojim se skreće pažnja da je zabranjeno bacanje otpada van kontejnera.

Bonus video: