Srce za Tijanu: Otvoren račun za uplate iz Crne Gore

Tijanin otac je već prebacio na račun američke bolnice depozit od 500.000 dolara, pišu srpski mediji, pa će Tijana već sljedeće nedjelje krenuti u Hjuston
65 pregleda 12 komentar(a)
Ažurirano: 04.04.2013. 18:58h

First Financial Bank Crna Gora se pridružila humanitrnoj akciji "Pomozimo Tijani da dobije novo srce", i ukinula sve prateće troškova (održavanja računa, proviziju...) vezane za uplatu.

Dovoljno je samo da gradjani/firme koji žele da doniraju novac uplate na račun broj:

560-0020100004195-91

Broj računa za uplate iz inostranstva je:

Komercijalna banka a.d, Beograd, Svetog Save 14, na ime Tijana Ognjanović, Roze Luksemburg 35, 11000 Beograd, Srbija: Devizni račun: SWIFT: KOBBRSBG; IBAN: RS35205903101860366239 ili preko Western Uniona i PayPala (informacije se nalaze na sajtu http://www.tijanaognjanovic.com)

Komercijalna banka AD Budva ukinula je takođe bankovne provizije za uplate na Tijanin devizni račun u Srbiji.

Za operaciju male Tijane potrebno je ukupno 710.000 dolara. Akciji su se dosad pridružile brojne javne ličnosti, pa su, pored ostalih, košarkaši moskovskog CSK Nenad Krstić i Miloš Teodosić u svom klubu organizovali prikupljanje novca i juče uplatili čak 100.000 dolara.

Bosansko-hercegovački glumac Feđa Štukan je na račun djevojčice prebacio novac koji je prikupljao za spas jednog sarajevskog beskućnika, a koji je nažalost sakupljen prekasno.

Maloj Tijani stigao novac sakupljan za beskućnika koji je preminuo >>>

"Hrabri sokoli" izdvajaju 25.000 eura za pomoć maloj Tijani >>>

I fudbalska reprezentacija Crne Gore uplatila je 25.000 eura za operaciju Tijane Ognjanović.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković i njegova djevojka Jelena Ristić uključili su se u akciju pomoći Tijani Ognjanović.

Sergej Trifunović najavljuje koncert 13. aprila u Knez Mihailovoj za pomoć Tijani na kojem će nastupiti Rambo Amadeus, dječji hor OŠ “Ivo Andrić” iz Tijanine škole.

Tijanin otac je već prebacio na račun američke bolnice depozit od 500.000 dolara, pišu srpski mediji, pa će Tijana već sljedeće nedjelje krenuti u Hjuston.

Akcija za pomoć djevojčici se nastavlja, s obzirom na to da će joj biti potrebno još novca za boravak u SAD dok čeka novo srce i postoperativni period.

Da se novac brže prikupi doprinio je gest srpskog glumca Sergeja Trifunovića kada je, na poziv voditeljke uletio u studio televizije B92 u emisiju magazin VIP Velikog brata i zamolio sve gledaoce što glasaju da ispadne ovaj ili onaj iz kuće VB, odvoje pare za Tijaninu operaciju.

Lekcija Trifunovića: Spasite nekome život umjesto što trošite pare na rijalitije >>>

Ovaj humani potez Sergeja Trifunovića „podigao“ je region na noge i mnogi građani kao i poznate ličnosti su uplatile novac za Tijanino liječenje.

Galerija

Bonus video: