Telemach: Nije bilo kvara na našoj mreži; Telekom: Nismo dobili obavještenje o prekidu programa

"Ekipa Telekoma je odmah po uočavanju prekida bezuspješno pokušavala da uspostavi kontakt sa tehničkom službom TV Budva, kako bi signal bio uspostavljen u što kraćem roku, a građani bili u mogućnosti da prate program ove televizije. Tehnička služba TV Budva na naše pozive odgovorila je sinoć oko 21 sat, i tek nakon toga mogli smo, u skladu sa procedurama, da pokušamo sa ponovnim uspostavljanjem signala"
5706 pregleda 16 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 20.02.2020. 16:09h

Iz kompanije "Telemach" saopšteno je da su juče oko 16 sati evidentirali da je došlo do prekida emitovanja signala RTV Budva, nakon čega je utvrđeno da prekid nije uzrokovan bilo kakvim kvarom na njihovoj mreži.

"Tehnička služba Telemacha juče je imala kontakt sa nadležnim licem iz RTV Budva, od kojeg smo dobili informaciju da oni ne znaju šta je uzrok prekida emitovanja u tom momentu. U međuvremenu, od 12 sati danas, program RTV Budva ponovo je dostupan našim korisnicima na kablovskoj mreži", piše u odgovoru te kompanije.

Telekom: Nismo dobili obavještenje o prekidu programa

Iz Crnogorskog Telekoma "Vijestima" su kazali da ta kompanija nije dobila obavještenja o prekidu u prijemu signala TV Budva, već su to uočili poslije 17 sati.

"Ekipa Telekoma je odmah po uočavanju prekida bezuspješno pokušavala da uspostavi kontakt sa tehničkom službom TV Budva, kako bi signal bio uspostavljen u što kraćem roku, a građani bili u mogućnosti da prate program ove televizije. Tehnička služba TV Budva na naše pozive odgovorila je sinoć oko 21 sat, i tek nakon toga mogli smo, u skladu sa procedurama, da pokušamo sa ponovnim uspostavljanjem signala. Normalno emitovanje programa lokalne budvanske televizije nastavljeno je danas oko devet časova", odgovorili su iz te kompanije.

Povezani članci

19. Februar 2020.

Prekinut signal TV Budva

Bonus video: